Обрана професія: Кухар-кондитер

Питання: 1 Продовж речення. \"Коли в нашій родині готують святковий обід, я...\"
...сервирую стіл.
...приймаю активну участь в готуванні.
...просто намагаюся нікому не заважати!..
Питання: 2 Чи збираєш ти рецепти різних цікавих або незвичаних страв?
Звичайно, в мене їх ціла колекція!
А навіщо? Все одно я дуже рідко щось готую...
Час від часу вирізаю рецепти з журналів.
Питання: 3 Що для тебе є найважливішим в кондитерському виробі?
Невибагливість (простота
Оригінальність рецепту і вдале художнє офрмлення.
А я взагалі солодке не дуже люблю...
Питання: 4 Продовж речення. \"Мене вважають...\"
...людиною без певних здібностей.
...людиною не без здібностей.
...творчою і оригінальною людиною.
Питання: 5 Чи доводилося тобі колись страждати через свою неакуратність?
Ніколи, я завжди все роблю акуратно.
Мені майже нічого не доручають саме через мою неохайність.
Було кілька таких випадків.
Питання: 6 Який підхід до вирішення проблеми для тебе характерний?
Завжди намагаюся знайти оригінальне і несподіване рішення.
Перед прийняттям рішення обов\'язково раджуся з кимось.
Намагаюся приймати раціональні рішення, зваживши всі \"за\" і \"проти\".
Питання: 7 Що ти можеш сказати про свій настрій?
Я - людина крайнощів: в мене або дуже поганий або без міри веселий настрій...
Мій настрій швидко змінюється.
Зазвичай він гарний, я - доброзичливий оптиміст.
Питання: 8 Хтось з твоїх рідних працює в цій сфері?
В нас ціла династія кулінарів!
Моє рішення стати кулінаром стало величезною несподіванкою для всіх...
Моя мати кулінар.
Питання: 9 Що ти можеш сказати про свій темп роботи?
Моя неквапливість багатьох дратує...
Мій темп в значній мірі залежить від характера виконуваної роботи.
Зазвичай я працюю досить швидко.
Питання: 10 Тобі подобається живопис?
Ні, мені це не цікаво.
Це мистецтво мені подобається, але сам я не вмію малювати.
Дуже, особливо можливість експериментувати з різними кольорами!